vrijdag 19 november 2010

Prijsverschil

Een tijdje geleden heb ik mijn oog laten vallen op een heerlijk warm en vooral erg humoristisch jurkje van het merk King Louie. De ijsberen bij de kraag vind ik gewoon geniaal! Helaas kost het geval maar liefst 76,95 euro. Bij Exota (de King Louie winkel in Amsterdam) hebben ze ieder half jaar een mega sale waarbij dat soort jurkjes met 70% korting opeens niet zo duur meer zjin...maar het nadeel is natuurlijk dat ik zo'n wollen kledingstuk nú al wil gaan dragen zodat ik er de hele winter van kan profiteren. Vorig jaar heb had veel te weinig warme kleding en heb ik het voortdurend koud gehad, dus dat wil ik dit jaar beter doen.
Wat ik niet had verwacht, is dat ik een soortgelijk jurkje zou tegenkomen in de C&A. Ik heb sowieso al jaren niets meer in die winkel gekocht omdat ik dacht dat ze er alleen maar hele foute kleding hadden en de kwaliteit heel slecht was, maar dat bleek heel erg mee te vallen. Er zijn truien te koop die weliswaar nogal basic overkomen, maar wel van redelijke kwaliteit lijken en maar rond de 15 euro kosten! Zo goedkoop vind je het bij de H&M niet eens, en daar zijn te truien ook lang niet zo warm. Bovendien kwam ik er een wollen jurkje tegen dat me meteen aan het ijsberen geval deed denken...helaas zonder de ijsberen, maar toch een héle goede tweede keuze.Voortaan sla ik de C&A niet langer over wanneer ik op goedkope kleding jacht ga....


King Louie jurkje van bijna 77 euro:C&A jurkje van 11,95 euro:
(Ik draag ook mijn nieuwe Dr. Martens laarzen)4 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje! Staat je erg goed, en die nieuwe laarzen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was poosje geleden ook bij de c&a hele leuke trui gekocht voor 20euro, echt niet verwacht!:P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankje, Morrigan!

  @Joyce: Leuk! Zowat de hele collectie van C&A staat trouwens op de Wehkamp website...erg handig om alvast even te kijken of ze nog iets interessants hebben.

  BeantwoordenVerwijderen